Να αντιμετωπιστεί το αίτημα του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας για άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου Θήβας με μόνιμο ιατρό αναισθησιολόγο

Γιώργος Μουλκιώτης:

«Να αντιμετωπιστεί το αίτημα του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας για άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου Θήβας με μόνιμο ιατρό αναισθησιολόγο»

Ο βουλευτής Βοιωτίας ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης προέβη σε κοινοβουλευτική παρέμβαση – αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη, με την οποία ζητά την αντιμετώπιση του αιτήματος του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας, για την άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου Θήβας με μόνιμο ιατρό αναισθησιολόγο.

Με την αναφορά, ο Γιώργος Μουλκιώτης διαβιβάζει στον αρμόδιο Υπουργό το έγγραφο του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας, με το οποίο αιτείται την πλήρη στελέχωση του αναισθησιολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Θήβας, κάτι που θα οδηγήσει σε πολλαπλασιασμό των χειρουργείων και επομένως σε καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής. 

Τονίζεται ότι, όπως αναφέρεται στο έγγραφο, οι γιατροί δεν είναι δυνατόν να μετακινούνται καθημερινά από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, με εξαντλητικά ωράρια και “καθηλωμένους” μισθούς. 

Κατόπιν αυτών, ζητείται από τον αρμόδιο Υπουργό να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σταματήσουν οι αναγκαστικές μετακινήσεις των ιατρών αναισθησιολόγων, καθώς και να να στελεχωθούν πλήρως όλες οι κενές οργανικές θέσεις του Νοσοκομείου Θήβας με μόνιμες προσλήψεις.   

Σχετικά